Wikström & Partners is looking for senior assistant lawyer

Wikström & Partners is looking for senior assistant lawyer

Denna tjänst är tillsatt. 

Vi söker ännu en duktig jurist med IT-inriktning, denna gång dig med lite längre erfarenhet. Vi tror att du har 3-5 år erfarenhet av affärsjuridiskt arbete på byrå, bolag eller annan organisation, och att du vill fortsätta utvecklas som advokat i en modern och snabbväxande byråmiljö.

Vi söker dig som tidigare arbetat fokuserat med IT-avtal, outsourcing, dataskyddsfrågor och annan digitaliseringsjuridik under en längre period. Du är en driven, effektiv och noggrann jurist som av sin omgivning uppfattas som professionell, utåtriktad och kunnig.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande arbetsmiljö med spännande arbetsuppgifter och intressanta klienter. Vår byrå präglas av ett modernt arbetssätt, expansion och innovation! Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga en nischbyrå och arbeta med framtidens juridik!

Läs gärna mer om Wikström & Partners och advokatbyråns verksamhet på www.wikstrompartners.se.

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Skicka din ansökan snarast med CV, personligt brev, betyg och arbetsbetyg till rosita@vonfeilitzen.se. Intervjuer kommer att ske löpande.