Administrativ assistent till advokatbyrå i centrala Stockholm

Administrativ assistent till advokatbyrå i centrala Stockholm

Om företaget och tjänsten

Vi är en mindre, modern advokatbyrå som är specialiserad på IT, dataskydd och affärsjuridik. Vi sitter för närvarande i Gamla Stan i Stockholm, med närhet till allmänna kommunikationer. Just nu är vi inne i en expansionsfas och har ett behov av en administrativ assistent.

Arbetsuppgifter

I första hand behöver vi hjälp med;

  • Ekonomiska sysslor (t.ex. fakturahantering),
  • Praktiska frågor kring möten,
  • Kontorsinköp,
  • Korrespondens,
  • Delta i arbetet med intern och extern kommunikation,
  • Korrekturläsning.

Även andra administrativa sysslor kommer att förekomma.

Vem vi söker?

Vi söker en duktig assistent som på deltid kan hjälpa oss med olika praktiska och administrativa göromål. Vi tror att Du är noggrann, självständig och ansvarstagande med god samarbetsförmåga. Vidare behöver Du ha ett väl utvecklat språk i tal och skrift, med mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetet är till stor del datorbaserat varför Du behöver behärska de vanligaste standardprogramvarorna i Microsoft Office.

Det är meriterande om Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och/eller grundläggande juridiska kunskaper.

Vi ser gärna en sökande som på sikt kan tänka sig en heltidsanställning och en mer ansvarsfull roll då organisationen expanderar stadigt.

Övrigt

Tjänsten är en deltidsanställning tillsvidare och påbörjas efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta David Westlund, via mail david@wikstrompartners.se eller på 070-895 33 20.