Advokat Micaela Weije till Wikström & Partners!

Advokat Micaela Weije till Wikström & Partners!

Vi har det stora nöjet att välkomna Micaela Weije till vårt team av digitaliseringsjurister. Micaela Weije har de senaste fem åren varit verksam inom IT&Telecom på Advokatfirman Delphi i Malmö.

Wikström & Partners är en växande advokatbyrå med fokus på juridisk spetskompetens inom digitalisering, innovation och dataskydd. Vi assisterar bolag, kommuner och myndigheter i deras digitala utmaningar med ett utvecklat arbetssätt och stort klientfokus.

  • Micaela Weije kommer med sin erfarenhet ytterligare förstärka vår kompetens inom IT-rätt och dataskydd, och möjliggöra expansion av verksamheten till nytta för våra klienter, säger Christina Wikström, Managing Partner på Wikström & Partners.

Micaela har tidigare i rollen som senior associate främst arbetat med digitaliseringsjuridik och IT-rättsliga frågor med koppling till dataskydd, digital marknadsföring och kommersiella avtal. Micaela tillträder tjänsten som senior associate den 1 januari 2021.

  • Det ska bli oerhört roligt att få arbeta med min nisch på en byrå som ägnar sig åt IT och IP helhjärtat. Jag ser fram emot att träffa nya klienter och att få vara en del av teamet på Wikström & Partners, säger Micaela Weije.

 

Kontakter:

Christina Wikström, christina@wikstrompartners.se +46 70 691 68 00
Micaela Weije, micaela@wikstrompartners.se  +46 70 619 20 43