Wikström & Partners söker biträdande jurist inom IT-rätt

Wikström & Partners söker biträdande jurist inom IT-rätt

Denna tjänst är tillsatt. 

Vi söker en biträdande jurist med ett stort intresse för digitaliseringsjuridik och några års erfarenhet av IT, IP och dataskydd.

Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet av juridiskt arbete efter din jur. kand-examen till exempel från tingstjänstgöring, myndighet, byrå eller bolag. Vi söker en duktig jurist som vill utvecklas inom vår nisch och som är ambitiös, noggrann och effektiv.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande arbetsmiljö med spännande arbetsuppgifter och intressanta klienter. Vår byrå präglas av ett modernt arbetssätt, klientfokus och ett stort intresse för digitalisering. Som nischbyrå arbetar vi med olika IT-rättsliga frågor avseende avtal, tvister och rättsutredningar, dataskyddsfrågor, upphovsrättsliga frågor särskilt avseende datorprogram, men i viss mån också med andra affärsjuridiska frågor.

Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga upp en nischbyrå och arbeta med framtidens juridik!

Välkommen med din ansökan med CV, personligt brev, betyg och relevanta intyg till: www.vonfeilitzen.se. Registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 17 december 2021. Urvalet sker löpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstidens slut.

 

Frågor om tjänsten kan ställas till advokat Christina Wikström på telefon 070-691 68 00