Vi välkomnar Astrid!

Vi välkomnar Astrid!

Vi har det stora nöjet att välkomna Astrid Bohlin till vårt team av digitaliseringsjurister. Astrid Bohlin har de senaste tre åren varit arbetat som bolagsjurist på EasyPark Group.

Wikström & Partners är en växande advokatbyrå med fokus på juridisk spetskompetens inom digitalisering, innovation och dataskydd. Vi assisterar bolag, kommuner och myndigheter i deras digitala utmaningar med ett utvecklat arbetssätt och stort klientfokus.

Astrid Bohlin kommer med sin erfarenhet ytterligare förstärka vår kompetens inom IT-rätt och dataskydd, och möjliggöra expansion av verksamheten till nytta för våra klienter, säger Christina Wikström, Managing Partner på Wikström & Partners.

Astrid Bohlin har tidigare i rollen som bolagsjurist arbetat brett med affärsjuridik, men med en särskild inriktning på dataskydd och kommersiella avtal.

Det ska bli väldigt spännande och lärorikt att få arbeta på en byrå som arbetar med fokus på IT och digitalisering. Jag ser fram emot att träffa klienter och att få vara en del av teamet på Wikström & Partners, säger Astrid Bohlin.