Wikström & Partners söker Biträdande jurist

Wikström & Partners söker Biträdande jurist

Vi söker ännu en jurist med IT- och/eller immaterialrättsinriktning och som vill vara med och skapa en modern advokatbyrå i en snabbväxande miljö. Denna gång söker vi dig som antingen är nyexaminerad eller som har 1-3 års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete på byrå, bolag eller annan organisation.

Vi söker dig som vill arbeta – eller som tidigare har arbetat – fokuserat med IT-avtal, outsourcing, personuppgiftsfrågor, immaterialrätt och andra juridiska e-frågor. Du är en driven, effektiv och noggrann jurist som av sin omgivning uppfattas som professionell, utåtriktad och kunnig.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande arbetsmiljö med spännande arbetsuppgifter och intressanta klienter. Vår byrå präglas av ett modernt arbetssätt, mångfald och innovation. Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga en nischbyrå och arbeta med framtidens juridik.

Ansökan skickas tillsammans med CV till Katarina Bohm Hallkvist eller Jens Forzelius per mejl snarast, och frågor besvaras på telefon +46 706 466 768 eller +46 708 600 617.

paragraph impressum faq key