Wikström & Partners söker biträdande jurist

Wikström & Partners söker biträdande jurist

Vi är en modern, snabbväxande nischbyrå som söker dig som vill arbeta med inriktning mot IT, digitalisering, IP och persondataskydd.  Denna gång vill vi anställa en jurist som har 1-3 års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete på byrå, bolag eller annan organisation, alternativt direkt efter fullgjord notarietjänstgöring.

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsmiljö med spännande arbetsuppgifter och intressanta klienter. Vår byrå präglas av ett modernt arbetssätt, mångfald och innovation. Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga en nischbyrå och arbeta med framtidens juridik.

För oss är det viktigt att du har ett genuint och visat intresse för de frågor vi arbetar med, t ex genom fördjupningskurs, examensarbete eller praktik. På personplanet är du driven, effektiv och noggrann och uppfattas av din omgivning som professionell, utåtriktad och kunnig. Vår byrå präglas av ett modernt arbetssätt, innovation och mångfald. Välkommen med din ansökan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med LegalWorks. Ansökan skickas tillsammans med CV, betyg och relevanta intyg till info@wikstrompartners.se. Eventuella frågor besvaras av Christina Wikström per mejl christina@wikstrompartners.se eller på telefon +46 70 691 68 00.  Läs mer om oss på wikstrompartners.se.