Wikström & Partners söker Senior Associate

Wikström & Partners söker Senior Associate

Vill du fortsätta arbeta med IT, digitalisering och persondataskydd? Vi söker ännu en duktig jurist med IT-inriktning och 5-10 år erfarenhet av affärsjuridiskt arbete på byrå, bolag eller annan organisation. Vi tror att du vill fortsätta utvecklas som advokat i en modern och snabbväxande byråmiljö och siktar mot ett delägarskap.

Vi söker dig som tidigare arbetat fokuserat med IT-avtal, outsourcing, personuppgiftsfrågor och andra juridiska e-frågor under längre period. Du är en driven, effektiv och noggrann jurist som av sin omgivning uppfattas som professionell, utåtriktad och kunnig.

Vi kan erbjuda dig en utvecklande arbetsmiljö med spännande arbetsuppgifter där noterade bolag, myndigheter och kommunala bolag i de flesta fall är klienter. Vår byrå präglas av ett modernt arbetssätt,  innovation och mångfald. Hos oss får du möjlighet att vara med och bygga en nischbyrå och arbeta med framtidens juridik!

Ansökan skickas tillsammans med CV till Christina Wikström per mejl snarast, och frågor besvaras på telefon +46 70 691 68 00.